AKTUELT: Bestil besøg eller fremvisning på mit værksted HER

Mine mange værker er stærkt influeret af barndommen og min landmands tilværelse på den fædrene gård.Jeg arbejder som billedhugger fortrinsvis i granit, metal og stærke farver, med temaer fra civilisationens allertidligste former. Hjulet, skibet eller øksen, omdannes i et geometrisk eller abstrakt udtryk i harmoni med materialet. Skulpturer med marmorens glatte overflade, eller det polerede stål, omformes til symbolske former, ikke uden afsæt i religionen. De kombineres ofte med vand og bærer navne som: Spirer, Livshjul og lignende. Selv kalder jeg mine værker for meditative rum.

Som fotograf og tegner er det ligeledes naturen og dens mange udtryk, jeg fastholder. Naturen og det spirende liv er vigtige inspirationskilder.

Jeg kan ikke altid forklare mine værker med ord, for nogle gange arbejder jeg meget intuitivt.